5 Euro actie

DE counterpart van de WINgroep, de Stichting Perspektief weet zich sinds 2009 gesteund door een vaste groep donateurs, die door middel van de zg. € 5,00 actie bijdragen aan de exploitatie van het WINhuis.
 
In 2010 werd in de boeken van Stichting Perspektief een bedrag van maar liefst €1700 bijgeschreven, dat is overgemaakt naar de WINgroep.
De WINgroep heeft hierdoor de mogelijkheid om de lopende bureaukosten van het WINhuis te bekostigen.
Te denken valt daarbij bijvoorbeeld aan koffie, thee, telefoon, toiletpapier, vervoer, kosten die over het algemeen niet meegenomen kunnen worden in fondsaanvragen voor de projecten van de WINgroep.
 
Om de donateurs te bedanken voor hun bijdragen stuurden de WINgroep en Stichting Perspektief een brief (Vriendenbrief.pdf).
 
Opbrengst in 2010
In 2010 werd door de donateurs van Stichting Perspektief € 1700 bij elkaar gebracht, een prachtig bedrag dat inmiddels is overgemaakt naar de WINgroep.
Stichting Perspektief heeft daar nog € 500 aan toegevoegd.
 
Nieuwe bijdragen welkom!
 
Het is nog steeds mogelijk om een bedrag van € 5,00 per maand (maar € 60,00 ineens is ook mogelijk) onder vermelding van "WINhuis Nickerie" over te maken naar rekeningnummer 581586468 t.n.v. Stichting Perspektief te Den Haag.

Website ontwikkeld door SOFTCOM