Informatie seniorenzorg

Vanaf 1 januari 2014 is het huren van een appartement mogelijk.


Inschrijvingen mogelijk vanaf heden!

Huren van een appartement van de WINgroep in Nieuw-Nickerie.
 

Wat is de WINgroep?
De WINgroep is een Nickeriaanse organisatie die actief is met projecten in de sfeer van zorg, cultuur en welzijn. Meer informatie vindt u op de website.
De WINgroep is gevestigd op het terrein van het voormalig Cultureel Centrum Nickerie (C.C.N.) aan de Walther Hewittstraat in het centrum van Nieuw-Nickerie. De WINgroep is onder meer actief met seniorenzorg. Zo is er een uitleencentrum voor hulpmiddelen, een ontmoetingsruimte waar dagactiviteiten voor senioren verzorgd worden en in 2013 zijn er op het terrein van de WINgroep acht appartementen voor seniorenhuisvesting gebouwd.
 
Appartementen voor zelfstandig wonen op het terrein van de WINgroep
In een aantal appartementen gaan senioren uit Nickerie wonen. Twee tot drie appartementen zijn beschikbaar voor tijdelijk verblijf. Dat biedt ook mogelijkheden voor senioren uit Nederland die naar Nickerie komen voor familiebezoek of vakantie en daarbij toch zelfstandig willen wonen.

Gegevens over de te huren appartementen.
De appartementen zijn geschakeld gebouwd in twee groepen van vier. De appartementen bestemd voor verhuur zijn compleet ingericht, gemeubileerd, rolstoel toegankelijk en geschikt voor verblijf van twee personen.
Een appartement bestaat uit:

  • 1 woonkamer met aangesloten slaapkamer met radio en TV, (afmeting 19 vierkante meter) met schuifdeuren over de breedte naar het voor en achterbalkon.
  • 1 natte cel met verhoogd toilet en doucheruimte (afmeting 3,8 vierkante meter)
  • 1 kitchenette  met koelkastje, magnetron, waterkoker en een-pits-kookplaat.
  • Bij de appartementen is bewaking, een brandalarm en personal alarm aanwezig evenals een brandblusser.

 

Website ontwikkeld door SOFTCOM